Siriesly, aku x penah suke arnab..pade aku, ianya haiwan belaan yg paling bosan & that’s y kat umah parent aku ader 7 ekor kucing dan bukan 7 ekor arnab!

but as for today, pandangan aku terhadap arnab dh berubah..maybe aku smakin matang (mungkin!) or maybe sifat kebapaan aku semakin menular di sanubari.. (masih lg mungkin!) or mungkin aku berniat nk join PETA and stop makan daging…NOT!

kaninhop or pertandingan lompatan arnab, dh berdekad faymes kat sweden n semakin menular ke other european countries, termasuklh US, canada n japan..ikut rekod skrg nie, the world height record tinggi lompatan arnab is 99.5cm while for jarak plak is fully three metres..damn! selame nie aku ingt arnab cume suke makan tido mcm aku..aik!sndr terkutuk diri sndr kan..hahahah!

<p>
<p>
<p>
<p>
x lame lg umah parent aku kat nilai pon ntah2 jd trek lompat bergalah arnab kot, tuepon klu aku dpt cekup sekor mcm kat atas nie! sumpah kiut!!aku nk sekor wat rendang kot!hahahhaa…i’m just being funny, y so serius? my plan skrg nie, aku nk train sekor arnab betul2, pastu letak name Mohd Borhanuddin Azmi..okay x? (menten karakter siries sambil nk termuntah tahan gelak!hummpphh..)
Credit Pics : UK DailyMail

Shade & Zero, cmne korang leh menten cool walhal gaye cm fags?!!

From today onwards, aku isytiharkan my fav superheroes akan ditukar from War Machine to Shade & Zero!dieorg nie based kat NY jer so if hooker2 kat msia perlukan bantuan, I guess u still need to ask Keluang Man for help. ape2pon diharap abg berdua maju jaya and if ader rezeki berjumpe, sudilah kirenyer sign di atas pusat sy..all the best guys! *menten karakter serius*

Credit : Kosmo Online!

p/s : cm bese lahabau kosmo online nie x wat homework, eja craiglist pon jd Criagslist! siriesly dieorg suruh mat rempit ke jd editor?

i don’t know bout u all but for me, k-pop boybands are fags..by the way, aku x penah ader issue ngn korean gurlband sbb;

1. dieorg kiut (thanks to non-stop kosmetik surgery i guess)

2. dieorg cheeky ala2 gadis2 inesen yg cube goda golongan berada n nk rampas kekayaan

3. dieorg miming tp dieorg nyer tarian exotic and it makes me horny once in awhile..yes, saya horny dan saya OK!

okay, bab k-pop gurlband settled..now lets move on to the main issue..why i said k-pop boybands are fags;

1. most of them just miming atas stage sambil nari x tentu hala..(word of the day : miming!)

2. xde talent..most of their lyrics cume repetition of same wording..personally i don’t see humming and uttering nonsense phrase all over again as a talent..

3. suke potray themselves as feminine type of guy..act2 sopan tp still nampak gay..yes! they are gay and saya X OK melihat mereka!

4. as usual, dieorg akan muncul in one big group..yg leh btul2 nyanyi? aderlah kot sorang due..yg lelain tue dok kinja2 backup wat muke gay berase hensem dok humming memanjang..and FYI, ader plan utk tubuhkn a fagĀ k-pop boyband with 20 members! 20?you can see below pic..they will be called 20starr…WTF??! so each of them akan nyanyi 4 saat sorang kot? what a way to boost your career huh!

yes, wearing flower on your ear will make you look tougher than dwayne “rock” johnson!

for God’s sake, i don’t think i can continue typing bcos my keyboard is full with my own vomit…apep2on for boys outhere, klu korang x berjaye takel awek, cube try jd pretty boy (eg. pakai mascara, carry manbags, pakai tight pants)..mane tau untung2 dpt join k-pop boyband kan..confirm awek terkinja2 nk grab your balls!till then, i will leave you all with my fav korean song of all time….NOT!

blood rush – an instant rush of energy from your body to exert massive effort.

causes of blood rush – several factors can cause a blood rush, including fear, over excitement and the sense of imminent danger.

example of blood rush situation

and he’s out!hahaahha…

yes! i think i can speak good engrish (english with japanese slang)..erm, but can you speak good japennese?hahahah…ginie gaye gamaknyer mmg x kemanelh student ko ajar..sib bek AV star dieorg mmg stok senggama labi2..japennese AV star all the waaaaayyyy! *dh start lari tajuk* ape2pon come on, lets eat dolphin together & join the fun..

Freaky but cool at the same time..if only dier leh goncang2 wallet aku pastu kuar duit rm50 berkepuk2..mmg perghh!lets parteeeeeyyyy ar pastu..ape2pon david blaine, you’re the man!


eeeeeyyyy!aku br type title dh rs panas jer…i’m not being sexist but this time, aku akan type sesuatu yg based on my personal observation sbgai rempit sejati..straight to the point, aku akan rase saat kematian semakin hampir klu aku bw motor next to a car drived by a female..no hard feeling, i’m not saying all female..but most of them mmg bawa kte..ya raabbbiiiaaaahhh!

out of 10 pemandu pompuan, maybe 2 kot yg aku leh masuk kategori pemandu cemerlang..lg 8, thank God dieorg x bw traktor kan!klu x, korang jgn tekejut biler masuk federal hway, nampak aku ngn motor tumpang traktor pasal dieorg tersodok aku skali time driving..

1st skali, klu korang perasan, pompuan bw kete klu leh seat mesti 90 darjah menegak n then boobs rapat ke stereng..korang x risau ke tersangkut celah stereng??!!xpon maybe dieorg ingt time dieorg pakai makeup or lipstik time driving, stereng leh selit celah boobs and let their assets do the driving?hahahahah!bangsat tul ar..dh aku lak tibe2 rs horny sebut boobs2 nie..

2nd, driving smbl ckp fon sembang ala2 kak senah ngn cik munah terserempak kat pasar pagi beli terung nk wat gulai!this one aku xleh kate female semate, male pon lebey kurang jer bab nie..cume aku penah lalu sebelah kete, dier nyer sembang bkn mennnn laggiii…siap angkat2 tgn bergelak2..n guess what, time tue dier driving kat emergency lane, motor sume dok berkumpul kat blkg bg hon dier wat dono!hahahhahaa..

3rd, yg jenis suke tgk cermin pandang blkg time driving..time tuelah nk betul rambut..time tuelah nk pakai lipstik..for God’s sake, xde sape nk tgk korang ar time drive..klu korang lupe gosok gg pon xde sape pedulik kot..dh sampai destinasi, ko nk makeup jd joker ke ape ke, silekan ar..yg time driving nk wat apenyer!??adoilh..

lastly, jenis yg act mcm hebat bw kete tp biler nk potong ke masuk simpang ke, hasitate x sudah..aku kdg2 x paham, ko bg signal kiri, tibe2 ko jalan straight jer..kadang2 tue gaya mcm nk memotong tp biler aku dh rapat, br ar time tue terkedek2 nk potong..adoilh..eeeeeeeeyyy!!aku tau ko maybe nk berlawak ngn aku tp aku rs x kelakar sgt pon..nape??!!

checkout the video above, at least korang leh berak ngn tenang after this.till then,out..